Hjem > Udstilling > Indhold

Årsager og løsninger for ustabile kvaliteten af diamant harpiks slibning hjulet-to

Jan 09, 2019

Sidste uge introducerede vi materielle problem i produktionsprocessen for diamant harpiks slibehjul. I dag vil vi vise mere information.

二. Diamond harpiks slibehjul fremstilling proces problemer

Fremstilling af diamant harpiks slibesten er en meget teknisk industriprodukt, og der er mange problemer i processerne af kompoundering, molding, hærdning og forarbejdning.

(1) blande proces: nøglen til blandingen er ensartet, og støbning materiale bør være: komponenter er jævnt fordelt og holdt løs, men det er ikke egnet til indlysende pulver lækage. Materialet skal være ensartet og har god støbning egenskaber.

(2) molding proces: I øjeblikket, de fleste af de indenlandske roterende materielle fordeling mekanisme, men på grund af begrænsninger af den roterende materielle fordeling mekanisme, ansatte i nogle fremstillings virksomheder har ingen måde at operere, distribution af blandede materialer er ujævn, stilling tolerance og statisk afbalanceret ud af tolerance.

(3) hærdning: Dette er den mest kritiske produktionsprocessen. Der er to faktorer, der let forårsager problemer med kvaliteten. Et er, at temperaturforskellen mellem hærdning ovnen eller fyring ovnen er for stor; den anden er, at ovnen er forkert installeret. Temperaturforskellen i hærdning ovnen er for stor, forårsager hærdning af diamant harpiks slibning hjulet for at afvige fra det sæt hærdning specifikation (hærdning kurve), således at kurere (hærdning) kvaliteten af slibning hjulet ikke er fuldt garanteret.

(4) behandlingstrin (hovedsagelig stor diameter og høj-tykkelse diamond harpiks slibesten): Diamond harpiks slibning hjul, især store diametre og høj tykkelser, eller slibesten med strenge måltolerancer skal behandles efter hærdning at sikre geometri og form af slibning hjulet. Smule tolerance.

(5) produktion formel, procesparametre og hårdt cover.

 

三.  udstyr tooling problemer

(1) udstyr problem: produktionsudstyret er en vigtig materielle betingelse for slibning hjulet produktion. Nogle virksomheder mangler udstyr. Hvis der er ingen mangel på god blanding maskine, er tonnage specifikationen af hydraulisk maskine for lille. På samme tid, udstyr vedligeholdelse er dårlig, og produktets kvalitet er ikke let at sikre. .

(2) værktøj problem: nogle af de mindre diamant harpiks slibning hjulet virksomheder har svage værktøj forvaltning, ingen god opbevaring plads og bunke i produktionsstedet.

Inspektion udstyr problem

(1) råvare inspektion, proces kontrol og fabrikken inspektion er vigtigt indhold for gennemførelsen af effektiv inspektion og kontrol af diamant harpiks slibning hjulet produktion virksomheder, men der er få produktions-virksomheder, virkelig standardisere og standardisering ledelse. De største problemer er ufuldstændig systemer, funktioner, lax management, kort kontrol af inspektionsudstyr og dårlig kvalitet af inspektion personale.

(2) inspektion udstyr indstillinger er ufuldstændig

Inspektionsudstyr er ikke komplet. Inspektionsudstyr til diamond harpiks slibehjul har 3 store dele: roterende styrke test maskine; sand sprængning hårdhed maskine (eller Rockwell hårdhed maskine) - undtagen for harpiks udskæring og slibning; statisk balancer (for diamond slibehjul) skal en dynamisk balancer), andre bør også have en tynd hjulet ende ansigt, radial runout tester, indre diameter gauge, vernier caliper, slibning hjulet skæreydelse test maskine.