info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Årsager og løsninger for ustabile kvaliteten af diamant harpiks slibning hjulet-ONE

Årsager og løsninger for ustabile kvaliteten af diamant harpiks slibning hjulet-ONE

Jan 04, 2019

Der er mange problemer i produktionsprocessen for diamant harpiks slibehjul. Da fremstilling af diamant harpiks slibehjul tilhører tværfaglig syntese af kompositmaterialer, er årsagerne kompliceret.

SØREN.materielle problem

Diamond harpiks slibehjul er et komplekst system, der består af en række hoved- og hjælpemaskineri råvarer.  det vigtigste materiale er en slibende og en bonding agent, og det eksterne materiale omfatter et fyldstof, en forstærkende materiale, en farve agent og lignende.

1. problemer, der bør være bekymret med slibemidler

I øjeblikket er kvaliteten af slibemidler på markedet ujævn, hovedsageligt som følger:

(1) den kemiske sammensætning af slibemidler er ofte kvalificeret, men de fysiske egenskaber er fattige; hovedsageligt på grund af bulk-tæthed af slibemidler mellem ind- og udland.

(2) partikel størrelse-sammensætningen af slibelærredet er kaotisk, som er helt forskellig fra de standard forordninger. Det er hovedsageligt manifesteret i forskellen mellem grundlæggende partikel indholdet af de samme korn størrelse slibende og udenlandske lande.

2. i ringbind, hovedsagelig phenolplast

(1) harpiks kvalitet stabilitetsproblemer, især plan gratis fenol i harpiks. Overdreven gratis phenol indhold vil fremskynde krakning af harpiks efter opvarmning og hærdning af harpiks diamantskiven, påvirke styrken af slibeskiven;

(2) den harpiks pulver og urotropine blandes ensartet, og urotropine bruges som en hærder for harpiks.  Hvis mængden af urotropine er utilstrækkelig, og hærdning af harpiks er ufuldstændig, vil dette påvirke styrke og hårdhed af slibning hjulet.  Hvis indholdet er for høj, er den overskydende urotropine er ikke kombineret med harpiks, og nedbrydes og volatilized under hærdning, så porerne i slibning hjulet er steget, og styrke og hårdhed heraf sænkes.

(3) binder partikelstørrelse er for grove eller også fine:

Det menes, at partikelstørrelsen af bindemidlet er fint, hvilket er en fordel for ensartet fordeling af projektmappen. Hvis partikelstørrelse er alt for grove, er molding materiale ikke let blandes ensartet, som påvirker den hårdhed og styrke den slibeskiven. Selv for grovkornede harpiks ark cutting wheel og den skålformede slibeskiven, bør partikelstørrelsen af bindemiddel (harpiks pulver) være finere end 320#.

Hvis partikelstørrelsen af phenolplast pulver er også fint, er blanding imidlertid vanskeligt, Ensartethed af blandingen er vanskelig at opnå, derved påvirker skæreydelse diamond harpiks slibehjul.

Venligst velkommen til at vide mere information:www.jrdiamondtoolsgroup.com