info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
dermabrasion diamant tips

dermabrasion diamant tips

Jul 22, 2020

 

Mikrodermabrasionbehandlingen klassificeres som to typer : krystal og diamant . Krystal diamant microdermabarasion er traditionel, mens Diamond microdermabrasion er en udvikling af krystal en.

 

Krystal mikroderm indebærer en særlig håndholdt enhed, der samtidig blaster aluminiumoxid krystaller på huden og støvsuger op snavs, døde hudceller, og de anvendte krystaller. Krystallernes slibende natur blev anset for at være fremragende til dyb eksfoliering og stripning af det øverste lag af huden (en ablativ procedure). Men på grund af den uregelmæssige form af krystaller, kan de faktisk være for slibende og forlade huden betændt. For patienter med hudsygdomme, der stammer fra betændelse, ligesom rosacea, krystal microdermabrasion kan forværre tilstanden og udseendet af huden. Fordi denne behandling er meget afhængig af maskinen (korrekt kraft af krystal flow og suge), krystal microdermabrasion er ofte en mindre pålidelig form for microdermabrasion. En anden ulempe ved denne særlige behandling er, at krystalpartikler kan efterlades på huden, da det er svært helt at fjerne dem alle.

 

 

På grund af den præcise karakter af diamant-tippet tryllestav, især i sammenligning med krystal maskine, kan denne behandling mere præcist eksfoliere svært tilgængelige steder, såsom områder tættere på øjne og mund (og der er ingen risiko for omstrejfende partikler at komme i øjet eller blive indtaget gennem din næse eller mund). Snarere end at placere resultaterne i hænderne på en maskine, diamant microdermabrasion er afhængig af dygtighed af operatøren til at anvende manuelt tryk, hvilket giver teknikeren langt mere direkte kontrol over hele processen. Krystalbehandlingen udfases langsomt og erstattes af det nyere system af diamantspidsmørkrodermabrasion . Diamond-tippet tryllestave har vist sig at være sikrere og mere præcis, og er en stor mulighed for kunder med enhver hudlidelse.

 

JR (Guangdong) nyt materiale indarbejdet selskab er en professionel microdermabrasion diamant tips producent, med speciale i sin produktion over 10 år.  Vi tilbyder ODM og OEM-tjenester over hele verden.

Velkommen til at vide mere information:www.jrdiamondtoolsgroup.com