info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Grundlæggende princip om slibeproces og forarbejdningsmetode

Grundlæggende princip om slibeproces og forarbejdningsmetode

Jul 16, 2020

Slibning er en præcisionsbearbejdningsproces, der anvendes, når andre metalbearbejdningsmetoder ikke opfylder kravene til nøjagtighed og finish i emnet. Slibning sker normalt i hånden, tilføjer slibende mellem slibeværktøjet og slibefladen, og slibning af et meget tyndt metallag fra overfladen af delen for at opnå en høj præcision og høj overfladefinish. Med udviklingen af maskinindustrien er slibningen gradvist blevet mekaniseret.

Det grundlæggende princip i slibeprocessen er, at slibekornene udsættes for mikroskæring af emnet med en omgang, hvilket indebærer en kombination af fysiske og kemiske virkninger.

Slibemetode

Slibeudstyret er enkelt, nemt at betjene, dyrt og nemt at reparere. Der er to typer af slibning metoder. Når vi sliber, skal vi vælge efter de forskellige tekniske krav til emnet. Til emner med høje finishkrav kan de poleres efter slibning.

1.Pressing og slibning metode

Velegnet til emner med en dimensionel nøjagtighed på omkring 1 mikron og en overfladefinish på Ra16 eller højere. Det er baseret på fysiske virkninger og har en kemisk rolle.

Under arbejdet er de fine pulverpartikler jævnt fordelt på overfladen af de to omgange, således at de to omgange er gensidigt imod at indsætte det fine pulver i hoftens arbejdsflade for at danne en multikants slibeflade med en vis grad af fasthed. Når emnet er malet ved skødet, som er indlejret med partiklerne, er overfladen fint kornet, og der kan opnås nøjagtig dimensionsnøjagtighed og høj overfladefinish. Slibeeffektiviteten er ringere end følgende belægnings- og slibemetode, og der er visse krav til rengøring af arbejdsstedet. Derfor er det at foretrække at bruge en belægning slibemetode til slibning af et emne af generel præcision.

2.Coating og slibning metode

Emnet af generel præcision kan opnås ved slibning på grundlag af slibning og slibning ved belægning og slibning. Det er baseret på fysiske virkninger og har en kemisk rolle. I drift påføres belægningsskraberen på skødets overflade eller arbejdsemnet til slibning, og slibepartiklerne er i flydende halvførende tilstand mellem skødet og emnets overflade, hvorved der udføres en kombination af rullende, gnidning og slibning på arbejdsemnets overflade. . Ved slibning ved belægning og slibning bør brugstiden for omgangen ikke være for lang, og det er nødvendigt at sikre tilstrækkelig smørevæske, ellers vil slibekornene gradvist skifte fra flydende til træg og statisk, og effekten på emnet bliver "skrabe", ikke kun Emnet opfylder ikke de forventede kvalitetskrav, og den færdige overflade vil blive ridset og lignende. Behandlingsnøjandeheden er ikke så høj som for trykpasningsmetoden.

 

JR (Guangdong) Nyt materiale Incorporated Company, der blev etableret i 1992 med mere end 20 års forskning og udvikling på super hårde materialer.

De vigtigste produkter er elektroperede slibehjul, harpiks Bond Slibning Hjul, Forglasset Bond Slibning Hjul, Metal Bond Slibning Hjul.

Afventer din forespørgsel.

www.jrdiamondtoolsgroup.com