info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Grundlæggende koncept for overfladefremhed ruhed af kubisk bornitridslibeskive

Grundlæggende koncept for overfladefremhed ruhed af kubisk bornitridslibeskive

Oct 09, 2019

Finish og ruhed er den samme, bare én er en gammel standard og en anden er en ny standard. Det betyder overfladen ujævnhed af kubisk bornitridslibehjul efter bearbejdning af emner. Tidligere blev det kaldt overfladebehandlingen af kubisk bornitridslibehjul.

I den oprindelige standard er overfladefinishen på det kubiske bornitridslibehjul opdelt i 14 kvaliteter, og dens kode er 1, 2, ... 14. Jo større antal er, jo højere er overfladefinishen på slibeskiven på cbn, det vil sige, desto mindre er overfladen ujævnhedsværdien af det kubiske bornitridslibeskive.

Efter bearbejdning af arbejdsemner vil overfladen på det kubiske bornitridhjul altid være nogle makroskopiske og mikroskopiske geometriske fejl. Mikrogeometri-fejlen på overfladen af det kubiske bornitridhjul er en række dele på overfladen af det kubiske bornitridhjul. Mikropitch-toppe og dale dannet af disse små toppe og dale kaldes overfladen ruhed.

Overfladeruheden på CBN-slibehjulet er et vigtigt indeks til måling af overfladebehandlingsnøjagtigheden. Overfladeruheden vil påvirke overfladen af arbejdsemnerne, der kom i kontakt med kubisk bornitridslibeskive, ligesom friktionen, slid på den bevægelige overflade, forseglingen af parringsoverfladen, arbejdspræcisionen for parringsoverfladen, træthedstyrken af den roterende del, æstetikken for delen osv., påvirker endda korrosionsbestandigheden af overfladen på det kubiske bornitridhjul.

Overfladen på det råbearbejdende kubiske bornitridslibehjul, såsom overfladen på et kubisk bornitridslibehjul, såsom råning, grov høvling, skæring osv., Overfladen på et kubisk bornitridslibehjul behandlet af en grov boring værktøj og et groft slibehjul bruges normalt sjældent.

JR selskab har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasning, metalbinding og elektroplateret slibehjul.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com