info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Anvendelser af diamantslibningshjul

Anvendelser af diamantslibningshjul

Jan 22, 2020

Diamantslibehjul har mange klassificeringer. Deres form, binding, kornstørrelse og koncentrationer bestemmer deres klassificering. Når du skal udføre slibemaskiner og slibemaskiner, anvendes disse forskellige typer slibehjul. Så disse diamantslibemaskiner bruges vidt i slibemaskiner. Hvis du laver slibning eller bearbejdningsprocesser, er det vigtigt at bruge det rigtige slibehjul.

Diamanthjulene fra www.jrdiamondtoolsgroup.com bruges i vid udstrækning i slibehjul i dag. Harpiks-, metal-, forglasnings- og elektrobelagte hjul er de forskellige typer diamanthjul. Det mest almindelige af disse hjul er harpikshjulet. I mange værktøjsrum og produktionsapplikationer anvendes harpikshjulet. De nyere limtyper er metal- og forglasede hjultyper, der kun kan bruges til specifikke anvendelser. Disse hjul er ret sjældne, så det gør dem dyrere. De er skræddersyede til bestillingstyper af hjul. Elektrobelagte hjul findes normalt i afskårne hjul og lavt krævende slibemaling. Dette er de hjul, der bruges til plast.

Det er vigtigt at kende slibehjuls typer og anvendelser, da hvert af disse hjul kun bruges til specifikke anvendelser. Effektiviteten af ​​slibehjulene kan kun opnås, hvis du bruger den rigtige type slibehjul; Ellers opnås dette ikke. Det er meget nødvendigt, før du begynder din slibningsoperation, at tage ikke den slags materialer, du formaler, og det passende slibehjul, der skal bruges til det materiale.

Mange typer materialer og processer kræver et diamantslibehjul. Diamanthjul bruges strengt på karbider, men på stål anvendes et CBN-slibehjul. Du kan også se siden her.

Der er tre typer diamantslibningshjul, som du kan bruge i dag, inklusive den syntetiske diamant, kubisk bornitrid (CBN) og aluminiumoxid-zirkoniumoxid. Hvis du vil bruge det sværeste, er du nødt til at bruge det syntetiske diamanthjul, men hvis du har brug for et blødt, er aluminiumoxid-zirkoniumet ideelt. Hvis du beslutter, hvilket passende hjul du skal bruge, skal du overveje nedenstående faktorer.

Du skal først finde ud af, hvor hårdt det materiale, du vil slibe, er. CBN skal bruges til jern eller stål. Et syntetisk diamanthjul er ideelt til ikke-jernholdige materialer, hvor du har brug for at fjerne en stor mængde metal. Brug aluminiumoxid-zirkoniumhjul til at slibe bløde metaller.

Du kigger næste på nomenklaturpladen på slibemaskinen. Hvis du kontrollerer hastighedsklassificeringen i meter pr. Sekund, kan du bestemme, om hastigheden ikke er noget, der får grisen til at gå i stykker eller adskille sig under drift.

Du er også nødt til at bestemme, om du laver våd eller tør slibning og derefter vælge hjulets grovhed. Du skal derefter vælge det rigtige slibehjul, der skal bruges til disse applikationer.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com