Hjem > Udstilling > Indhold

Ansøgning udsigten til sic i slibeskive

Jun 27, 2017

SIC pulver hovedsagelig 1200 og 1500 hovedsagelig fordi SIC pulver hovedsagelig anvendes i slibende industri, så klassificering af mikro pulvere har særlige krav, kan mikropulver ikke have store partikler vises for at opnå internationale og indenlandske produktkrav, Generel produktion bruges JZF graderingsudstyr til at udføre høj præcision gradering. Sic pulver er hovedsageligt sort sic pulver og grøn sic pulver

Mikrostrukturen er seks firkantede krystaller, mo-hardheden af sic er 9,2, Vickers-mikrohardheden er 3000 - 3300 kg / mm 2, Nup-hårdheden er 2670-2815 kg / mm, mikrohardhed er 3.300 kg pr. Kubikmilimeter. Det er højere end korund i slibemiddel og andet kun til diamant, kubisk bornitrid og borcarbid. Tætheden anses generelt for at være 3,20 g / mm3, den naturlige aflejringstæthed af sic-slibemiddel i 1,2-1,6 g / mm3, andelen 3,20 ~ 3,25. Grøn siliciumcarbid er til petroleumkoks og højkvalitets silica som det vigtigste råmateriale, tilsættes salt som et additiv gennem højtryksmassens modstandsovn. Dens hårdhed er mellem korund og diamant, mekanisk styrke er højere end korund.

På grund af sine grundlæggende egenskaber er det grønne siliciumcarbid egnet til driften af slibeskiven af grønt siliciumcarbid.