info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Ansøgning udsigten til CVD nanodiamond belægning

Ansøgning udsigten til CVD nanodiamond belægning

Aug 24, 2018

Ansøgning udsigten til CVD nanodiamond belægning


CVD nano-diamant belægning værktøj ikke blot har sejhed af hårdmetal, men også har fordelene ved jævn og glat overflade med nano-diamant, lille friktion og let slibning og polering. Efterspørgslen inden for skæring behandling er mere og mere bredt. Men fra perspektivet af udvikling plan, forskning på nano-diamant belægning hjemme og i udlandet er stadig i den grundlæggende forskning fase, og der er stadig mange centrale problemer skal løses, såsom lav deposition effektivitet af nano-diamant belægning, lav coating adhæsion, og tynd film. Kvaliteten har en yderligere forbedring. Applikation research af nano-diamant belægning er lige begyndt, og har endnu ikke dannet et modent produkt, og der er stadig lang vej at gå fra industrialisering. Med udviklingen af den nye nano-diamond sammensatte belægning teknologi, det kan ikke kun høj grad forbedre levetiden for forme og værktøjer, men også effektivt reducere omkostninger og forbedre produktionseffektiviteten, og grundlæggende kan forbedre behandlingen kvalitet og forbedre produkternes kvalitet. Ansøgning udsigter.

Da CVD nanodiamond belægning øger fladhed af værktøj overfladen af sekundære Nukleering, er ansøgning udsigten i faktiske produktion meget bred. Trods manglerne ved ustabile og umodne CVD nanodiamond belægning proces, med de fortsatte bestræbelser på forskere, menes det, at i den nærmeste fremtid CVD nanodiamond belægninger vil gøre store fremskridt inden for teknologi, udstyr og proces. Med styrkelsen af energi økonomi bevidstheden og fremme af grøn økonomi, bliver ansøgning udsigten til CVD nanodiamond belægning meget brede.

JR company har specialiseret sig i diamond og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset bond, metal bond og galvaniseret slibeskiven.

Venligst velkommen til at vide mere information:www.jrdiamondtoolsgroup.com