info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Anvendelse af elektroplateret CBN-slibehjul til slibning af biludstyr

Anvendelse af elektroplateret CBN-slibehjul til slibning af biludstyr

Aug 16, 2019

Sammenlignet med andre slibehjul har elektropletterede CBN-slibeskiver følgende fordele: (1) CBN har en mikrohårdhed på 800-900 MPa, hvilket er lidt lavere end diamant, hvilket svarer til det dobbelte af hårdheden af korundslibemiddel. Dog er dens varmemodstand på 1400 ° C næsten dobbelt så stor som diamanten 800 ° C, og den har god termisk stabilitet og kan bruges til højhastigheds- og ultrahøjhastighedsslibning. (2) CBN er kemisk inert og har god stabilitet. Dens holdbarhed og slibeeffektivitet er uden for rækkevidden af forskellige slibehjul. (3) Sammenlignet med de almindeligt anvendte keramiske slibehjul har CBN slibehjul bemærkelsesværdig varmeledningsevne. Den termiske diffusionskoefficient for CBN-slibehjulet er ca. 65 gange den for AL2O3. Generelt overføres ca. 63% af den varme, der genereres af AL2O3-slibningen, til slibefladen, hvilket får delene til at varme op. Når du bruger CBN-slibehjul, er det kun ca. 4%. Dette betyder, at den slibende varme, der genereres af CBN-slibehjulet, ikke vil forblive på det gear, der skal jordes, hvilket således effektivt undgår forekomsten af slidsrevner. (4) CBN er kemisk inert og har god stabilitet. Dens holdbarhed og slibeeffektivitet er uden for rækkevidden af forskellige slibehjul.

Elektroplaterede CBN-slibehjul har også fordelen ved at indføre resterende kompressionsspændinger på tandflankerne. Tandoverfladen på CBN-slibehjulet, gear-slibningmetamorf lag er i tilstand af resterende kompressionsspænding fra overfladen og indersiden, den maksimale restspændingsværdi kan nå (-700) MPa, og det generelle overfladelag eksisterer stadig ( -100 ~ -400) MPa. Tykkelsen af det slibende metamorfe lag er ca. 0,1 mm, og tandoverfladen, der er slibet af korundslibehjulet, frembringer resterende trækspænding på grund af for stor slibevarme, der genereres i slibningszonen. Normalt er overfladens resterende trækspænding skadelig for gearets ydeevne, medens overfladens resterende kompressionsspænding er fordelagtig for at forbedre gearets træthedsliv.

CBN-slibehjulet er groft eller fint. For eksempel bruger det grove slibehjul en CBN-partikelstørrelse på B252, og det fine slibehjul bruger en CBN-partikelstørrelse på B91. 80% af den resterende mængde skæres i under grovprocessen, og de resterende 20% bruges til efterbehandlingsslibning. Linjehastigheden for slibehjulet er 40 m / s, og tilførselshastigheden for det grove slibehjul er (800 ~ 1000) mm / min. Det fine slibehjuls foderhastighed er (2000 ~ 3000) mm / min. Generelt har CBN-slibehjul omudpladningsevne og kan omplades 50 gange. Det har funktioner af kort justeringstid, kort udskiftningstid, ikke behov for påklædning, høj forarbejdningseffektivitet og egnet til masseproduktion.

Slibevarmen, der genereres under formaling, og den uregelmæssige varmebehandlingsproces er de grundlæggende årsager til slibrev. CBN-slibehjulet har god hårdhed og termisk diffusionskoefficient, og slibningszonen har en moderat temperatur, hvilket effektivt reducerer forekomsten af slidsrevner. Gearoverfladen efter slibning med CBN-slibehjul har god overfladekvalitet og høj produktionseffektivitet og vil blive vidt brugt til slibning af biludstyr.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com

1