info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Analyse af mange faktorer ved slibning af cirkulære savklinger af diamantslibeskiver

Analyse af mange faktorer ved slibning af cirkulære savklinger af diamantslibeskiver

Mar 06, 2019

1. Hjertebåndet diamantslibeskive har en svag bindestyrke, så selvskærende egenskab under slibning kan være god, det er ikke let at blokere, slibepåvirkningen er høj, slibekraften er lav, slibetemperaturen er lav, og ulempen er, at slidstyrken er dårlig, let slidt og ikke egnet til kraftig slibning.

Den keramiske binding diamantslibning hjul har bedre slidstyrke og bindingsevne end harpiks bindemidlet. Den har skarp skæring, høj slibepåvirkning, ingen varme og tilstopning, mindre termisk ekspansion, let kontrol præcision og har en hård slibeflade og høj pris.

Diamantslibeskiven i metalbinding har en høj limstyrke, god slidstyrke, lav slitage, lang levetid, lav slibekost og kan modstå store belastninger, men har ringe skarphed og er let at blokere.

2. Slibekornstørrelse har en vis indflydelse på slibestyrets tilstopnings- og skærebelastning. Sammenlignet med det fine grus har den grove grid en større slidvinkel på skærens kant, og slibeskiven er let at blokere.

3. Slibestyrets hårdhed har stor indflydelse på blokering. Slibestyrets høje hårdhed er høj, hvilket ikke bidrager til overfladevarmeafledning, men det er en fordel at forbedre forarbejdningens præcision og holdbarhed.

4. Valget af slibeskivekoncentration er et vigtigt kendetegn. Det har en stor indflydelse på slip effektiviteten og forarbejdningsomkostningerne. Hvis koncentrationen er for lav, vil effektiviteten blive påvirket. Tværtimod falder slibepartiklerne let af, men det optimale bindemiddelkoncentrationsområde er også det bedste.

5, er indflydelsen af sliphjulets hastighed mere kompliceret. Forøgelsen af slibeskivenes lineære hastighed reducerer den maksimale dybde af slibekornet, og antallet af skæretider og slibevarmen øges. Men jo højere linjens hastighed jo glattere slibningens glathed, den lineære hastighed af den generelle legerings cirkulære savklinge. Den bedste slip effekt er ved 28m / s.

6. Slibeskivenes radiale skærebelastning påvirkes. Overfladekvaliteten og præcisionen af emnet påvirkes. Slibeskiven er tilbøjelig til at bue og ujævnheder, og værktøjet kan ikke male knivbæltet og god vinkel.

7, slibestyrets foderhastighed. For at opnå en bedre slipevirkning styres den generelle sliphastighed ved 0,5 - 6 mm pr. Sekund. Slibestrømforsyningshastigheden er større end 6 mm slag per sekund, hvilket får slibeskiven til at blokere, og slibeskiven er i bevægelse. Skraberingen af sandet ved legeringen har alvorlig indflydelse på værktøjets kvalitet, og slibeskiven er alvorligt spildt.

8. Slibeskivets tykkelse påvirker skæringen. Generelt er legeringens hårdhed ikke egnet til slibeskiven til at være for tyk. Princippet om tykkelse og bredde styres inden for 5 mm. Tykkelsen af det forreste vinkelslibeskive er 1,5 mm til 2,5 mm og bredden er 2,5 mm til 4 mm. Ellers vil det påvirke tilbagetrækningen og danne to knive. Bagvinkelslibeskiven er tæt og har en tykkelse på 5 mm og en bredde på 3 mm og 5 mm.

9. Slibediameter. Flad slibeskive afhænger af legeringstykkelse, legering under 2 mm almindelig slibeskive diameter er ∮ 80 mm, 2,5 mm-3,5 mm tykt legering slibning hjuldiameter er ∮100 mm, 3,5 mm eller mere legering tykkelse er egnet diameter ∮125 mm slibeskive foran og bag vinkelslibeskive Generelt er diameteren ∮125mm.

10. Slibeskive dressing. Diamantslibeskive er generelt ikke afbalanceret, når det forlader fabrikken, og det er sjældent trimmet. Før brug er de forreste og bageste vinkelslibemaskiner nivelleret med et siliciumcarbid slibeskive. Når slibeskiven er i en stabil tilstand, kan den 8-formede bevægelse blive fladet for at gøre dig bedre slibende.