Hjem > Udstilling > Indhold

Fordele ved Diamantslibeskive med forglasset diamant i PDC-behandling

May 30, 2018

PDC er et kompositmateriale af diamantmikropulver og cementeret carbidsubstrat sintret ved høj temperatur og højt tryk. Dens slidforhold er generelt 13 til 400.000, og det er ekstremt vanskeligt at behandle. Det forglassede diamanthjul har også følgende 5 fordele i forhold til harpiksdimanthjulet ved behandling af PDC:

 

1. Slibevirkningen af keramisk slibeskive er mere end 3 gange så meget som harpiksslibeskiven;

 

2. I hele slibeprocessen behøver slibeskiven ikke at blive trimmet med undtagelse af skæringen af den første slibeskiveoverflade. Harpiksslibeskiven skal trimmes 7 til 12 gange, ellers kan emnet ikke jordes;

 

3. Jord PDC er forskellig i form. Den side af PDC'en, der behandles af harpiksslibeskiven, projiceres i en ensartet trapezform. Den ene ende af diamantlaget er langt større end den anden ende af substratet, mens den side af PDC'en, der behandles af det keramiske slibeskive, projiceres i et rektangel, og de to endeflader er af samme størrelse. Harpiks slibeskiven har en vis grad af elasticitet, og det vil give en vis indrømmelse i slibeprocessen. Det forglassede slibeskive, på grund af dets store overordnede elastiske modul, god stivhed og høj temperaturbestandighed, vil ikke producere en kniv, når der slibes.

 

4. Arbejdsstykket er bedre end harpiksslibeskiven.

 

5. Store feeds kan bruges. Hvis harpiksslibeskiven bruger et stort foder, kan slibeskiven ikke bevæge arbejdsstykket eller slipeskiven kollapser.


Velkommen til at besøge JR team, vi kan lave glasplader slibeskive, harpiks slibeskive og galvaniseret slibeskive.