info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Fordele og ulemper ved galvaniseret diamant slibning hjulet

Fordele og ulemper ved galvaniseret diamant slibning hjulet

Feb 13, 2019

Galvaniseret diamantskiven er en diamant slibning hjulet af elektrokemiske metode. Slibning hjulet arbejder lag indeholder diamond abrasive partikler, og diamond slibende er fæstnede til underlaget af en metal bonding agent. Tykkelsen af den deponerede metal bond er 20% af højden af diamant abrasive partikler (øvre sand), og derefter diamond abrasive partikler kontinuerligt er bundet (fortykket) med en metal bond til en tykkelse på ca 2/3 af højden af de abrasive partikler. Disse omfatter diamond dressing hjul, diamant hjul til slibning eller opskæring.

Fordel

1 ingen grund til at trimme, nem at bruge.

2. den lag struktur bestemmer, at det kan nå en meget høj arbejder hastighed, og har været så højt som 250 ~ 300m/s i udlandet;

3. selv om der er kun et enkelt lag af diamond, er der stadig nok liv;

4. for præcisionen af rulle hjulet, det kun fremstiller metode til galvanisering.

På grund af disse fordele indtager high-speed, ultra-high-speed slibning af galvaniseret slibning hjul en ubestridte dominerende stilling.

 

Ulempe:

Der er ingen stærke kemiske metallurgiske bånd mellem det belagte metal og substratet og slibende limning overflade. Slibende er faktisk kun mekanisk indlejret med plating metal, så bedrift kraften er små, diamond partikler er tungere og slibning er let at falde (eller belægningen er pillet ud). ) og forårsage samlede svigt. For at øge bedriftens kraft, er det nødvendigt at øge tykkelsen af belægningen. Som et resultat, bareness af de abrasive partikler er reduceret, slibning hjulet er tilbøjelige til at blokering, varme varmeafledning effekt er dårlig og overfladen af emnet er tilbøjelige til forbrændinger.