info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
10 Principper for slibeskivevalg

10 Principper for slibeskivevalg

Jun 27, 2017

Valget af slibeskive er ofte baseret på tre faktorer at vælge slibeskiven. Produkter: 1. Roughness, 2, livskrav, 3, slibekraftværdier. Grovhed bestemmes af slibens granularitet, i overensstemmelse med grovheden kan bestemme slibeskiven af slibende granularitetsvalg i overensstemmelse med krav til brugstid og slibepåvirkningskrav kan bestemme hårdheden af slibeskiven og størrelsen af det gode væv. Vi konkluderer, at der er omkring 10 principper for valget af hjulet.

1, grovslibning valg grov kornstørrelse, fin slibning, når valget af fin granularitet.

2, slibeskive skal vælge gummi eller harpiks bindemiddel.

3. Slibning og dannelse af slibeskivehårdhed bør være højere.

4. Når slibestørrelsen er fin, skal slibestyrets hårdhed være lavere.

5, formning af slibning, præcisionsslibning bør være mere tæt organiseret slibeskive.

6. Når arbejdsstykkets slibebane er større, skal det løse slibeskive vælges.

7, slibning af ikke-jernholdige metaller og andre bløde materialer, bør vælges blødt og løst slibeskive, så hjulet ikke mister.

8, arbejdsstykke materialets hårdhed er høj, skal vælge det bløde slibeskive, arbejdsstykke materialets hårdhed lav bør vælge det hårde slibeskive.

9, slibestål og andre duktile materialer bør vælge korund slibemidler, slibestøbt jern, hårdmetal og andre sprøde materialer bør vælge slibemiddel af siliciumcarbid.

10, slibekontaktområde Large skal vælge blødt slibeskive. Derfor er sliphjulets hårdhed ved indvendig slibning og endeflade slibning lavere end for cylindrisk slibeskive.