info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
1. et resultat og fremskridt af lodning diamant teknologi

1. et resultat og fremskridt af lodning diamant teknologi

Mar 20, 2019

1. et resultat og fremskridt af lodning diamant teknologi.

 

Efter mere end ti års industrialisering har brazing diamant teknologien følgende teknologiske resultater eller fremskridt:

(1) fuldt ud mestrede den lodning mekanisme af diamant

Forskning på mekanismen af diamant lodning er afsluttet. Princippet om lodning diamant værktøj er at bruge det brazing materiale i hårdmetal danner elementer (såsom Ti, Cr, Zr, V, W, etc.), som opstår med diamant overfladen under brazing processen. Kemisk reaktion, danner et lag af hårdmetal på grænsefladen, ved hjælp af handlingen i dette lag af hårdmetal, smeltende, befugtning, diffusion, blanding og andre interaktioner i grænsefladen af diamant, lodning tilsatsmateriale og matrix, og opnå firma kemiske metallurgi ved lodning kombineret, bedrift styrken af det brazing materiale til selve base og det brazing materiale til diamond abrasive partikler er realiseret.

På samme tid, for at forbedre bedrift kraft og effektiv plads til diamond slibemidler og give fuld spille til de tekniske kendetegn ved loddede diamanter, har eksperter i branchen også gennemført forskellige Loddemetal (nikkel-baserede lodde, kobber-baseret Loddemetal, sølv-baserede). Lodning, osv.) Morfologi af karbider dannet på diamond overfladen under forskellige temperaturer og forskellige holding gange er blevet grundigt undersøgt og hårdmetal form og reaktant tykkelse, som er den stærkeste bedrift magt af diamond og bedste efter svejsning bestemmes. Diamond partikel morfologi.

(2) erkendelse af lav temperatur lodde produktion

For at mindske den termiske skader af diamant under brazing processen, brancheeksperter har afsluttet forskning og udvikling af lav-temperatur lodde for diamant svejsning uden at reducere bedrift kraften af det brazing materiale på matrix og den brazing tilsatsmateriale til diamond abrasive partikler. Masseproduktion af lav temperatur lodde reducerer kraftigt skade til diamond under brazing processen.

(3) forbedre produktionssystemet proces loddede diamantværktøj

I øjeblikket er høje vakuum lodning udstyr og dens brazing proces meget moden. Induktion lodning teknologi er også forbedres.

(4) strukturen af værktøjet har betalt nok opmærksomheden

Der har været mange strukturelle forskningsresultater af værktøjer, såsom: regelmæssig slibning af sand til at styre afstanden mellem diamond abrasive partikler, ensartet slibning; ensartet fodring af højden af diamant slibende korn, lige tykkelse af shoal; stand til at modstå tunge belastninger lineær klud sand, array type klud sand, strip klud sand og blok klud sand.

(5) tilpasningsevne af værktøjer bliver mere og mere professionelle

Til forarbejdning af glas, sten, beton, metal, keramik, plast, gummi, komposit materialer, osv. er der en egnet værktøj gør oparbejde teknologi.