info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688

V-formet diamantslibehjul til hårdmetal

V-formet diamantslibehjul er beregnet til profilslibning og gevindslibning. I elektropletterede bindingssystemer afsættes metalbindinger elektrolytisk på bronze eller stållegemer. Kornet klæbes fast ved bindingen, og spidsen af ​​korn kan stikke ud fra klæbelaget med 30% til 50% af ...

Beskrivelse

V-formet diamantslibehjul er beregnet til profilslibning og gevindslibning. I elektropletterede bindingssystemer afsættes metalbindinger elektrolytisk på bronze eller stållegemer. Kornet klæbes fast ved bindingen, og spidsen af ​​korn kan stikke ud fra klæbelaget med 30% til 50% af kornets diameter. Dette fører til et slibelag med en meget høj evne til fjernelse af materialer. Imidlertid fungerer kun det yderste partikellag på denne måde, hvorfor disse værktøjer hovedsageligt er designet som enkeltlagstyper.

Dette enkeltlags bondingssystem er velegnet til alle slags specialformede hjul. Og profilnøjagtigheden afhænger af den specificerede partikelstørrelse på slibemidler.

For eksempel (mm)

D100*T6*H30*U3*V31, D76

D100*T6*H30*U4, D76

Anden størrelse og korn kan tilpasses.

JR Company leverer slibeskiver af diamanter og CBN. CBN-slibehjul bruges for det meste til behandling af højhastigheds-, legeret og konstruktionsstål.

4 inch grinding wheel


Velkommen til at afgive ordrer på det v-formede diamantslibehjul til hårdmetal hos vores fabrik. Som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina kan vi forsikre dig om, at alle produkter er fremstillet i nøje overensstemmelse med ISO9001 i Kina. For tilpassede ordrer, bedes du informere os på forhånd.
Hot Tags: v-formet diamantslibehjul til hårdmetal, Kina, fabrikanter, fabrik, tilpasset, fremstillet i Kina

Send forespørgsel