info@jrdiamondtools.com +8617673149852

Rundt slibehjul

rundt slibehjul Elektrobelagte slibehjul med nikkelbinding kan opnå høje lagerfjernelsesrater og højpræcisionsprofiler på dele, der er jordbundne. Afhængigt af hjulets blanke design, plating teknik, og efter behandling af enkelt lag grus struktur, mange forskellige slibehjul kan fremstilles ved hjælp af denne obligation system. Der er ikke behov for dressing i løbet af hjulets levetid. Derved undgås nedetid, og behovet for en påklædningsanordning elimineres.

Beskrivelse

Det runde slibehjul med elektropleret diamant er lavet af den elektrokemiske metode. Arbejdslaget på slibeskiven indeholder diamantbværn, som er bundet til matrixen af metalbindingen. For det første er aflejringen metalbindingen og tykkelsen 20% af diamantens slibende højde, og derefter er diamantslibemiddel yderligere bundet med metalbundet, og tykkelsen af den deponerede metalbinding er ca. 2/3 af diamantens slibende højde.

round grinding wheel(electroplated grinding wheel)

Elektropleret rundt slibehjul

Elektrobelagte hjul er kendt for relativt store grus fremspring og højere slibende koncentration. Dette resulterer i meget fri opskæring egenskaber og i høj lager fjernelse kapacitet.
Desuden er disse værktøjer er kendt for:
1. Tillad særlige former og profil værktøjer, der skal foretages med kort varsel.
2. Forårsage meget lidt ændring på hjulet form efter at have brugt, egnet til præcision slibning.

Elektrobelagte slibehjul er og fremragende mulighed, når en aggressiv mængde af lager fjernelse er påkrævet.

Et enkelt, ensartet lag af diamant eller kubisk-bor-nitride krystal er elektrobelagt til en præcision bearbejdet stål overflade.

Galvaniseringsprocessen giver den mest aggressive, åbne struktur af alle bindingsmetoder. Denne bond type bruges primært i fra slibning applikationer.

Fordele ved elektrobelagte runde hjul:

· Aggressiv / fri skæring bond struktur tilpasser sig forskellige spindel hastigheder

· Evne til at male en bestemt form eller profil

· Øget produktivitet

· Forbedrede grind-forhold

round grinding wheel(electroplated grinding wheel)05

round grinding wheel(electroplated grinding wheel)02


Vores diamantbelagte runde slibehjul giver mange fordele i forhold til andre muligheder, herunder en mere aggressiv binding, lavere startomkostninger, høj ydeevne og langvarig holdbarhed for udvidet brug. Vores brugerdefinerede forbedrede plating garanterer overlegen ydeevne, og sikrer, at vores belagte produkter er i stand til at opretholde både deres oprindelige form og dimensioner for en længere levetid. Resultatet er en meget friere og hurtigere opgave handling og færdiggørelse.

Elektrobelagte Diamond eller Cubic Boron Nitride (CBN) runde slibehjul har et enkelt lag slibende indehaves af en hård, holdbar nikkellegering. I modsætning til sintrede (metalbinding) eller harpiksbinding Diamond eller CBN produkter, hvor slibende diamant partikler er begravet i obligationen og holdt sammen af en metal eller harpiks bindemiddel, elektrobelagte produkter tillader diamant partikler til at stikke ud fra overfladen for maksimal slibende partikel eksponering. Oplev friere og hurtigere skærehandling med minimal varmeproduktion.

Runde gitreing hjul belagt med Diamond eller CBN er i stand til at bevare deres oprindelige form og dimensioner i hele deres arbejdsliv. Galvanisering gør det muligt for slibende partikler at stikke ud fra bindingsmatrixen, hvilket giver en fri, hurtigere skærehandling med minimal varmegenerering.


round grinding wheel(electroplated grinding wheel)3round grinding wheel(electroplated grinding wheel)7

Program:

· Jig slibning: Mest brugt i bøde keramik forarbejdning og præcision slibning for kvarts. Der tilbydes også tilpassede varer, der imødekommer dine behov. Fælles grus størrelse er #80 ~ #325.

· Behandling af berøringsskærm: Boring og affasning til glaspanelet på smartphone- og tabletcomputeren. Vi kunne også kombinere forskellige grus størrelser i samme diamant monteret punkt.

· Slibning til skærende værktøjer: Normal end-mill slibemaskine og boresliber gå med elektrobelagte hjul. Carbide kan slibes med diamanthjul, og High Speed Steel kan slibes med CBN-hjulet.

· Præcisionsslibning: Galvanisering kan producere hjul i forskellige former uden at deformere det. Derfor er det velegnet til præcision slibning eller fælg aluminiumoxid hjul.


Hot Tags: runde slibehjul (elektrobelagt slibehjul), Kina, producenter, fabrik, tilpasset, lavet i Kina

Send forespørgsel