Rundt slibehjul

rundt slibehjul Elektroplaterede slibehjul med nikkelbinding kan opnå høje lagermængder og høje præcisionsprofiler på dele, der er jorden. Afhængig af hjulblankens design, pletteringsteknik og efterbehandling af etlags kornstruktur kan der fremstilles mange forskellige slibehjul ved hjælp af dette bindingssystem. Der er ikke behov for påklædning i løbet af hjulets levetid. Dette undgår nedetid og eliminerer behovet for en bandageindretning.

Produktdetaljer

rundt slibehjul

Det elektropletterede diamantslibehjul fremstilles ved den elektrokemiske metode. Arbejdslaget på slibeskiven indeholder diamantslibemidler, som er bundet til matrixen af metalbindingen. Først afsættes metalbindingen, og tykkelsen er 20% af diamantslibehøjden, og derefter limes diamantslibemidlet yderligere sammen med metallet, der er bundet, og tykkelsen af den afsatte metalbinding er ca. 2/3 af diamantslibehøjden.

rundt slibehjul (elektropletteret slibehjul)

Electroplated Diamond / CBN Wheel

Galvaniserede hjul er kendt for relativt stort grusfremspring og højere slibekoncentration. Dette resulterer i meget frie skæreegenskaber og i høj lagerfjerningskapacitet.
Desuden bemærkes disse værktøjer til:
1. Lad specielle former og profilværktøjer laves med kort varsel.
2. Årsag meget lille ændring af hjulets form efter brug, egnet til præcisionsslibning.

Galvaniserede slibehjul er en fremragende mulighed, når der kræves en aggressiv mængde lagerbeholdning.

Et enkelt, ensartet lag af diamant eller kubikbornitridkrystall elektropletteres til en præcisionsbearbejdet ståloverflade.

Elektropletteringsprocessen giver den mest aggressive, åbne struktur af alle limningsmetoder. Denne bondetype bruges primært fra slibeprogrammer.

Fordelene ved galvaniserede hjul:

· Aggressiv / frit skærende bindingsstruktur tilpasser sig forskellige spindelhastigheder

· Mulighed for at slibe en bestemt form eller profil

· Øget produktivitet

· Forbedrede slibeforhold

round grinding wheel(electroplated grinding wheel)05

round grinding wheel(electroplated grinding wheel)02


Vores diamantbelagte hjul tilbyder mange fordele i forhold til andre muligheder, herunder en mere aggressiv binding, lavere startomkostninger, høj ydeevne og langvarig holdbarhed til langvarig brug. Vores specialforbedrede plettering garanterer overlegen ydelse og sikrer, at vores pletterede produkter er i stand til at opretholde både deres originale form og dimensioner for en længere arbejdsliv. Resultatet er en meget friere og hurtigere opgavehandling og afslutning.

Electroplated Diamond eller Cubic Boron Nitride (CBN) -produkter har et enkelt lag slibemiddel indeholdt af en hård, holdbar nikkellegering. I modsætning til sintret (metalbinding) eller harpiksbinding Diamond- eller CBN-produkter, hvor de slibende diamantpartikler er begravet i bindingen og holdes sammen af et metal- eller harpiksbindemiddel, tillader elektropletterede produkter diamantpartiklerne at stikke ud fra overfladen for maksimal slibepartikeleksponering . Oplev friere, hurtigere skærehandlinger med mindst mulig varmeudvikling.

Elektropletterede Diamond- eller CBN-produkter er i stand til at bevare deres originale form og dimensioner gennem hele deres arbejdsliv. Elektroplettering tillader, at slibepartikler stikker ud fra bindingsmatrixen, hvilket giver en fri, hurtigere skærevirkning med mindst mulig varmeudvikling.


round grinding wheel(electroplated grinding wheel)3round grinding wheel(electroplated grinding wheel)7

Anvendelses- og forarbejdningsmateriale til galvaniseret hjul

· Jigslibning: Bruges mest til finbehandlet keramikforarbejdning og præcisionsslibning til kvarts. Tilpassede varer leveres også til at imødekomme dine behov. Almindelig kornstørrelse er # 80 ~ # 325.

· Berøringsskærmbehandling: Boring og afskæring til glaspanelet på smarttelefonen og tabletcomputeren. Vi kunne også kombinere forskellige kornstørrelser i det samme diamantmonterede punkt.

· Slipning til skæreværktøjer: Normal slutfræsemølle og boremølle går med elektroplateret hjul. Karbid kan males med diamanthjul, og High Speed Steel kan formales ved CBN-hjul.

· Præcisionsslibning: Elektroplettering kan producere hjul i forskellige former uden at deformere det. Derfor er det velegnet til præcisionsslibning eller rimming af aluminiumoxidhjul.


Undersøgelse