Glaskantslibningshjul

Slibeskive på glaskant Grundlæggende info Slibehjul til glasbeskrivelse Slibende: diamant Teknologi: Galvaniserede typer: Kantprofilering Hjul Arbejdsstil: Overfladeslibning Anvendelse: til profilering i marmor kant Diameter: 150 mm til 300 mm Tykkelse: I henhold til dit krav Varemærke: .. .

Produktdetaljer

Slibeskive i glaskant


Grundlæggende info

Slibehjul til glasbeskrivelse

best grinding wheel for glass

Slibende: diamant

Teknologi: galvaniseret

Typer: Edge Profiling Wheel

Arbejdsstil: Overfladeslibning

Anvendelse: til Marble Edge-profilering

Diameter: 150 mm til 300 mm

Tykkelse: I henhold til dit krav

Varemærke: OEM

Elektroplateret profilslibehjuldiameter er 150 til 300 mm.

Vi tilbyder galvaniseret profilslibehjul i henhold til dit krav. Og kan også fremstille profilhjulets form i henhold til dit design. Hvis du har størrelsen på glas, ædelsten eller andet materiale, kan vi hjælpe dig med at designe hjulene.


Navn Galvaniseret diamantslibehjul til glas


Diameter 122 mm


Arbor 20 mm


Tykkelse 7,5 mm


Vinkel V135


Teknologi galvanisering


Anvendelse til profilering af urglas


Om skarpheden: Det diamantværktøj, vi producerede, er lavet af diamantslibemiddel af høj kvalitet. Den elektropletterede teknologi er moden. Elektrolytpletteringens nikkellag er moderat tyk og selvslibende. Det behøver ikke at være kantet før brug. Det har høj skarphed og kan hurtigt slibes.


Om fladheden: Diamantværktøjerne har glat sandoverflade, ingen ekstra nikkelgruppe, intet rysten fænomen under brug. Og overfladen er glat og uden ødelagte kanter efter slibning.


Om holdbarhed: Med mere end 27 års produktionserfaring har vores fabrik dannet et sæt produktionsteknologi med sine egne egenskaber inden for produktion af galvanisering og dannet et pletteringsværktøj med stabil kvalitet og høj holdbarhed.


Om udseendet: Efter færdigbehandling af produkter er der en speciel QC til at udføre kvalitetskontrol og inspicere værktøjerne omhyggeligt, såsom nikkellagstykkelse, fladhed og udseende. Derefter går det ind i emballageværkstedet for at udføre gravering og emballering og pakke med skum og hård kasse for at beskytte mod ødelæggelse.


Velkommen til at afgive ordrer på slibeskiven med glaskant hos vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina kan vi forsikre dig om, at alle produkter er lavet i nøje overensstemmelse med ISO9001 i Kina. For tilpassede ordrer, bedes du informere os på forhånd.
Undersøgelse