Glaskant slibehjul

Glaskant slibehjul Grundlæggende Info Slibehjul til glas beskrivelse Slibende: diamant Teknologi: Elektrobelagte typer: Edge Profilering Wheel Working Style: Surface Slibning Ansøgning: for Marble Edge Profilering Diameter: 150 mm til 300 mm Tykkelse: I henhold til dit krav Trademark:...

Produktdetaljer

Glaskant slibehjuler for det meste lavet af diamant pulver og metal obligation eller elektrobelagte. I betragtning af omkostningerne, vil nogle kunder vælger at bruge elektrobelagte slibehjul.


Slibehjul til glasbeskrivelse

Slibende: diamant

Teknologi: Elektrobelagt

Typer: Kantprofileringshjul

Arbejdsstil: Overfladeslibning

Ansøgning: for Marble Edge Profilering

Diameter: 150 mm til 300 mm

Tykkelse: I henhold til dit krav

Varemærke: OEM

 

Elektrobelagt profil slibehjul diameter er 150 mm til 300 mm.

 

Vi tilbyder elektrobelagt profil slibehjul i henhold til dine krav. Og kan også gøre profil hjul form i henhold til dit design. Hvis du har størrelsen af glas, ædelsten eller andet materiale, kan vi hjælpe dig med at designe hjulene.


Navn Elektroplated diamant slibehjul til glas


Diameter 122 mm


Arbor 20 mm


Tykkelse 7,5 mm


Vinkel V135


Technics galvanisering


Anvendelse Til urglaskantprofilering


Om skarpheden:Diamantværktøjet, vi producerede, er fremstillet af diamantslibemiddel af høj kvalitet. Den elektrobelagte teknologi er moden. Nikkellaget i galvanisetten er moderat tykt og selvskærende. Det behøver ikke at være kantet før brug. Det har høj skarphed og kan hurtigt slibe.


Om fladhed:Diamantværktøjerne har glat sandoverflade, ingen ekstra nikkelgruppe, intet rystenfænomen under brug. Og overfladen er glat og uden knækkede kanter efter slibning.


Om holdbarhed:Med mere end 27 års produktionserfaring har vores fabrik dannet et sæt produktionsteknologi med sine egne karakteristika i produktionen af galvanisering, der danner et plating værktøj med stabil kvalitet og høj holdbarhed.


Om udseendet:Efter endt produkter, er der en særlig QC til at udføre kvalitetskontrol, og inspicere værktøjerne omhyggeligt såsom nikkel lagtykkelse, fladhed og udseende. Derefter vil det komme ind i emballagen værksted til at udføre gravering og emballage, og pakke med skum og hårde boks for at beskytte mod ødelæggelse.

JR diamond tools company

Undersøgelse