info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688

Flad diamantslibehjul til lapidary

Flad diamantslibehjul til lapidary Diamantskiver bruges til en lang række anvendelser, herunder grov og fin slibning af lapidærarbejde, hvor præcision er påkrævet. En kontrolleret koncentration af diamant, der er bundet på en præcision 3 / 8 ”tyk aluminiumsplade, sikrer jævn slibning og overfladebehandling. Fås i en lang række maskestørrelser. Alle diske har et standard {{2}} / 2 ”arborhul. Diamantlapper i massivt stål er robuste præcisionsslibede diamantbelagte runder. Disse runder er ekstremt holdbare og anbefales kun til kommercielle facetteringsmaskiner.

Beskrivelse

FladDiamantslibehjul til lapidary


Diamantskiver bruges til en lang række anvendelser, herunder grov og fin slibning af lapidærarbejde, hvor præcision er påkrævet. En kontrolleret koncentration af diamant, der er bundet på en præcision 3 / 8 ”tyk aluminiumsplade, sikrer jævn slibning og overfladebehandling. Fås i en lang række maskestørrelser. Alle diske har et standard {{2}} / 2 ”arborhul. Diamantlapper i massivt stål er robuste præcisionsslibede diamantbelagte runder. Disse runder er ekstremt holdbare og anbefales kun til kommercielle facetteringsmaskiner.

Diamond Grinding Wheel For Lapidary 4.jpg
Diamond Grinding Wheel For Lapidary 5.jpg

FUNKTIONER AF DIAMONDSLIPHJUL:

· De har en ensartet galvaniseret diamantbelægning på overfladen.

· Vores diamantslibehjul produceres ved hjælp af RVD-diamanter af højeste kvalitet for at give dig præcis slibningsoperation.

· De indlejrede diamanter på overfladen giver sejhed og grovhed til diamanthjulene, hvilket gør dem ideelle til formaling af sten til ædelsten.

· De fås i to forskellige størrelser 8 ”og 6” diameter, afhængigt af maskintypen.

· Hjulene har slibemiddel fra det groveste # 60 korn til det fineste # 600 kornniveau for at give den krævede grovhed til ædelstenen.

FORDELER OVER ANDRE LAPIDÆRE HJUL:

· Kvaliteten af ​​lapidary diamanthjul er i overensstemmelse med slibe- og poleringsbehovene for ædelsten, hvilket giver effektive og effektive resultater.

· Diamanthjul har højere varmeledningsevne sammenlignet med konventionelle lapidære slibehjul.

· Korrekt brug af disse diamanthjul eliminerer muligheden for at udsætte ædelstenen for flade pletter, ridser eller skarpe kanter.

· I modsætning til traditionelle lapidary slibehjul har disse super-slibende diamanthjul høje kvalitet slidstyrke over for slid og slides ikke eller forringes hurtigere.

· Du bliver lettet fra trængselet ved at klæde slibehjul for at opretholde en flad slibeflade, da de ikke kræver nogen.

· De påvirkes ikke af eksterne faktorer, såsom vejr.

· På grund af fordelen ved, at de har ekstrem kraft til at tilbageholde korn under slibning, har disse diamantslibehjul en forlænget levetid.


Hot Tags: flad diamantslibeskive til lapidary, Kina, fabrikanter, fabrik, tilpasset, fremstillet i Kina

Send forespørgsel