info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688

Galvaniserende diamanthjul

Elektrolytisk diamanthjul er kendetegnet ved en enkelt- eller flerlags diamant- og nikkelbelægning på et bærende metallegeme. De separate diamantkrystaller er forbundet med et lag af nikkel, hvis tykkelse er ca. 2/3 af kornet. Således er siamoen pålidelig fast, men ...

Beskrivelse

Elektrolytisk diamanthjul er kendetegnet ved en enkelt- eller flerlags diamant- og nikkelbelægning på et bærende metallegeme. De separate diamantkrystaller er forbundet med et lag af nikkel, hvis tykkelse er ca. 2/3 af kornet. Siamoen er således pålidelig fast, men stikker langt ud over overfladen af galvaniseringen, hvilket muliggør fjernelse af spåner.


electroplated grinding wheel

Ansøgning

Elektropletterede hjul og værktøjer bruges til skæring og slibning af silicium, germanium og andre halvledermaterialer, forskellige typer teknologiglas, tekstureringssten. Elektroplaterede værktøjer bruges i vid udstrækning til fremstilling af monterede diamanthjul og punkter, forskellige former for skæreværktøjer, produktion af håndværktøjer til efterbehandling af wolframkarbid, matricer og legeringsstål.


Egenskaber:

Høj skæreevne

Kan fremstilles i alle former

Relativ lave omkostninger

Høj varmeledningsevne


Lignende slibehjul til ædelsten, metalmateriale

saw blade

similar woodturning cbn grinding wheel

Velkommen til at afgive ordrer på de galvaniserende diamanthjul hos vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina kan vi forsikre dig om, at alle produkter er lavet i nøje overensstemmelse med ISO9001 i Kina. For tilpassede ordrer, bedes du informere os på forhånd.
Hot Tags: galvaniserende diamanthjul, Kina, fabrikanter, fabrik, tilpasset, fremstillet i Kina

Send forespørgsel