Diamantslibeskiver

Diamantslibeskiver er et vigtigt redskab til dannelse af perler. Diamantskiven forenkler processen og forbedrer behandlingseffektiviteten. En arbejdstager kan betjene flere perlemaskiner på samme tid, hvilket reducerer forarbejdningsomkostningerne ved masseproduktion, og det er velegnet til forarbejdning ...

Produktdetaljer

Diamantslibeskiver er et vigtigt redskab til dannelse af perler. Diamantskiven forenkler processen og forbedrer behandlingseffektiviteten. En arbejdstager kan betjene flere perlemaskiner på samme tid, hvilket reducerer forarbejdningsomkostningerne ved masseproduktion, og det er velegnet til behandling af materialer af enhver hårdhed, såsom jade, agat, krystal, jade, træfossiler, perleoperation af ravvoks, elfenbenben, hårdttræ og andre materialer.

Specifikation:

Slibeskivediameter: 250 / 300mm

Perlestørrelse: 3/4/5/6/7/8/9/10/12/14/16/18 / 20mm

Diamantpartikelstørrelse: 80 # (kan tilpasses efter kundens behov)

Kunder kan vælge, om de skal bruge store eller små diske afhængigt af vægten, hårdheden og størrelsen på de forarbejdede materialer.

Den lille størrelse slibeskive har bedre glathed end den store størrelse slibeskive under drift, hvilket yderligere forbedrer udbyttet af perlerne.

Egenskab:

1) Produktydelse: diamantslibemidler er hovedkomponenten i diamantslibeskive. Diamantkvaliteten vil blive påvirket mængden og kvaliteten af perler. Vores fabrik bruger diamant af høj kvalitet. Slibeskiven behandles af præcision drejebænkebehandlingsmaskine og professionel elektropletteringsteknologi. Slibeskiven er slidbestandig, og de afrundede perler har god rundhed og høj nøjagtighed.

2) Forarbejdningsområde: kan behandle 3MM-22MM perler.

3) Højeffektiv produktion: Den kan formales fra hundrede til tusind ad gangen. Slibetiden bestemmes efter hårdheden af forarbejdningsmaterialerne og størrelsen.

4) Matchende maskine: lille affasningsmaskine, stor automatisk affasningsmaskine.

Hvordan bruges diamantperlefræseskiven?

Sæt perlerne i den midterste plade (15 riller er også nødvendige til 8MM), hver og en tom position for en perle. Og start derefter slibemaskinen og juster tiden, den stopper den automatisk efter slibning.


Vores emballage:

grinding wheel packageVelkommen til at afgive ordrer på diamantslibeskiverne hos vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina kan vi forsikre dig om, at alle produkter er fremstillet i nøje overensstemmelse med ISO9001 i Kina. For tilpassede ordrer, bedes du informere os på forhånd.

Hot Tags: diamantslibeskiver, Kina, fabrikanter, fabrik, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like