info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688

Diamantbelagte tandbørster til CAD / CAM

Diamantbelagt tandfræsning er det bedste valg til fræsning af zirconia og metal, også godt til formaling af PMMA, voks, desiliceret lithium, så bløde materialer. Vores diamantskurver er kompatible med det gældende system som Zirkonzahn, Roland, VHF, Amann Girrbach, Sirona MCX5, Wieland, Yenadent, Imes Icore, Arum, Lava, PM7 osv.

Beskrivelse

Diamantbelagte tandbørster til CAD / CAM:

Naturligvis, når man beslutter at bruge et fræsebur, er tendensen at bruge mere overkommelige muligheder, såsom hårdmetalburs. Hårdmetalskærende værktøjer kan faktisk fungere godt med PMMA, voks og andre bløde materialer, samtidig med at de forlænger deres levetid.

Imidlertid skal hårdmetalværktøj rengøres regelmæssigt for at sikre optimal ydeevne. Da det polerede voks- og PMMA-materiale kan sidde fast i rillen, når det afkøles, er det meget vigtigt at fjerne det resterende materiale fra burspidsen efter hvert arbejde. Selvfølgelig, hvis du bruger hårdmetalværktøjer til at behandle materialer som zirconia, skal du være opmærksom på, at dette kan forkorte værktøjets levetid.

Vi anbefaler at bruge diamantværktøj. Brug af diamantværktøj hjælper ikke kun med at producere kroner, broer og indlæg af høj kvalitet med fremragende kanter, men forlænger også værktøjernes levetid. Til andre hårde materialer, såsom kompositharpiks eller hybridkeramik.


Maskinsystemet med diamantcoatede fræseburre har vi:


AIM0.6-1.0-2.0(1).jpg

SIGTE

ARUM2.5-1.5-1.0-0.6(1).jpg

ARUM

Imes-icoer250i(0.6-1.0-2.5).jpg

Imes-icore250i

Imes-icoer350(0.6-1.0-2.5).jpg

Imes-icore350iVHF0.6-1.0-2.0.jpg

VHF

0.6-1.0-2.5(1).jpg

Roland

MCX5 (1.2-1.4-2.2)(1).jpg

Sirona MCX5Vores information


4.png

Vores fabrik

5.png

ISO&forstærker; BSCI certifikat

6.png

ROHS, REACH, MSDS


3.png

Dubai udstilling


Velkommen til at afgive ordrer på tandfræsning med vores fabrik. Som en af ​​de førende producenter og leverandører af diamantværktøjer i Kina kan vi forsikre dig om, at alle produkter er lavet i nøje overensstemmelse med ISO9001 i Kina. For kundetilpassede ordrer bedes du informere os på forhånd.


Hot Tags: tandfræsning, Kina, diamantværktøjsproducenter, fabrik, tilpasset, lavet i Kina, CAD / CAM


Hot Tags: diamantbelagte tandbørster til cad / cam, Kina, fabrikanter, fabrik, tilpasset, fremstillet i Kina

Send forespørgsel