info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688

Dental Cad Cam Fræsning Diamond Burs

Dental cad cam fræsning diamant burs er et af vores konkurrencedygtige produkter. Diamant har høj hårdhed og fremragende fysiske og kemiske egenskaber. Vores ingeniører har mere end 20 års erfaring med at fremstille diamantskurver, kvaliteten er overlegen. Nogle diamantskurver bruges til høj hastighed, langsom ...

Beskrivelse

Dental cad cam fræsning diamant burs er et af vores konkurrencedygtige produkter. Diamant har høj hårdhed og fremragende fysiske og kemiske egenskaber. Vores ingeniører har mere end 20 års erfaring med at fremstille diamantskurver, kvaliteten er overlegen. Nogle diamantskurver bruges til høje hastighed, langsom hastighed og manuelle instrumenter.

På markedet er der rustfrit stål diamantburs, vores tandbørster er lavet af wolframstål. Vores tandbørssæt anvendes til forskellige tandinstrumenter, se specifikationen af ​​diamantburs som nedenfor.

Funktioner

Højkvalitets wolframstål og diamantpulver;

Høj styrke, slidstyrke og intet støv

25 års erfaring med galvaniseret diamantværktøj;

fremragende til skæring, gravering, efterbehandling osv.


JR diamant burs pakke

diamond burs package-1


Velkommen til at afgive ordrer på tandkadefræsnings diamant burs hos vores fabrik. Som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina kan vi forsikre dig om, at alle produkter er lavet i nøje overensstemmelse med ISO9001 i Kina. For kundetilpassede ordrer bedes du informere os på forhånd.
Hot Tags: dental cad cam fræsning diamant burs, Kina, producenter, fabrik, tilpasset, fremstillet i Kina

Send forespørgsel