info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688

6 Diamond Lapidary Slibeskive

Beskrivelse: De galvaniserede grinidng-hjul har egenskaber med høj korntæthed, skarp slibning, høj effiecncy, god precision, uden påklædning osv. Produktet kan fremstilles med forskellige former, og de er egnede til speciel kompliceret profil, super-tynde, især små og ...

Beskrivelse

Beskrivelse:

De galvaniserede grinidng-hjul har egenskaber med høj korntæthed, skarp slibning, høj effiecncy, god precision, uden påklædning osv. Produktet kan fremstilles med forskellige former, og de er egnede til speciel kompliceret profil, super-tynd, især lille og anden form slibning, der har strenge krav til geometri form og dimension. Derfor forbedrer processen effektiviteten, og mange værktøjer, som er vanskelige at behandle med andre metoder, kan slås her.


JR-firmaet lavede masser af slibeskiver til lapidære slibnings- og polermaskiner, som elektropletterede diamantslibeskiver, diamantskive af harpiksbind og forgyldt diamantskive. I øjeblikket bestilte vores kunder specielle former til slibning og polering af kantsten af ædelstene og briller.


Specifikation

D T H R
150 3.5 16 1.5
150 3.8 16 2
150 4.3 16 2.5
150 5.3 16 3.5
152
11,75 16 5.1
100 15 16 4.5,9
Anden størrelse kan tilpasses.


Fordele ved electroplateddiamond lapidary smykker slibeskive:

1. Elektropletteringsprocessen er enkel i drift, bekvem i fremstillingen og mindre i investeringer;

2. Intet behov for at reparere eller vedligeholde, praktisk i brug;

3. Enkelt lag struktur, så det kan nå en meget høj arbejdshastighed; Den højeste hastighed i udlandet er på nuværende tidspunkt 250-300m / s;

4. Selv om det kun er diamant med enkeltlag, er levetiden tilstrækkelig;

5. Elektroplettering er den unikke metode til fremstilling af trollyhjul og slibeskiver med høj nøjagtighed.

Vores firma

Hovedsageligt beskæftiger sig med produktion og markedsføring af syntetisk diamant, diamantpulver, diamantkorn, overtrukne diamantslibemidler, diamantslibeskive osv. Vores firma ejes avanceret produktionsproces, der understøtter produktionsfaciliteter, streng kvalitetsstyring og perfekt kvalitetssikringssystem. Vi dedikeret til at levere produkter af høj kvalitet til kunder, og alle slags produkter blev solgt meget godt hjemme og i udlandet.Velkommen til at placere ordrer til 6 diamant lapidary slibeskiven med vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina, kan vi forsikre Dem om, at alle produkter er fremstillet i nøje overensstemmelse med ISO9001 i Kina. For tilpassede ordrer bedes du venligst informere os på forhånd.
Hot Tags: 6 diamant lapidary slibeskive, Kina, fabrikanter, fabrik, tilpasset, lavet i Kina

Send forespørgsel