Elektropletterede diamantslibningshjul

Galvaniserede diamantslibningshjul - Fremstillet af JR diamantværktøjsfirma kan fremstilles i forskellige størrelser og stilarter, både standard og tilpasset til dine specifikke former og er primært designet til slibning af materialer som: karbid, keramik, kulstof, grafit, kvarts, lumina, jordmagnet, glas, silicium, honningskompositter, stenmaterialer osv.

Produktdetaljer

Galvaniseret diamantslibehjul

Elektropletterede diamantslibningshjul - Fremstillet af JR diamantværktøjsfirma kan fremstilles i forskellige størrelser og stilarter, både standard og tilpasset til dine specifikke former og er primært designet til slibning af materialer som: karbid, keramik, kulstof, grafit, kvarts, lumina, jordmagnet, glas, silicium, honningskompositter, stenmaterialer osv.

Electroplated Diamond Grinding Wheel 1


Fordeleaf galvaniseret diamantslibehjul:

Ingen hjulforbinding nødvendig.

Ingen obligatorisk clearing kræves.

Tillader slibning af den fulde form

Kontrolleret limning

Høj slidstyrke på hjulet.

Høj formnøjagtighed af jordarbejdsprofilen.

Høj produktivitet.

Hjullegemer kan strippes og udskiftes.

Kuponer til alle medfølgende profilslibeskiver.


Electroplated Diamond Grinding Wheel 3.jpg
Electroplated Diamond Grinding Wheel 6.jpg


Anvendelser af galvaniseret diamantslibehjul:

1) Bearbejdningsindustri: Elektroplateret roterende diamant Kommode er med succes blevet brugt til at klæde konventionelt slibehjul eller direkte til formslibemiddelarbejder, og er vidt brugt til krumtapaksler, lejer, hydrauliske værdier osv. Elektroplaterede diamantmonterede punkter er vidt brugt til påklædning af matriser fremstillet af wolframcarbid og hærdet stål eller emneoverflade og indvendige huller med forskellige former.
2) Elektrisk GG-forstærker; elektronikindustri: Elektroplateret diamant indvendigt og udvendigt slibehjul er det bedste værktøj til at skære hårde og sprøde materialer såsom en halvleder.
3) Optisk glasindustri: Diamantslibehjul til bor kan direkte bore de runde billetter af den optiske linse med forskellige størrelser fra optiske glasplader. Det elektropletterede hjul kan også bruges til kantslibning af optisk glas.
4) Håndværk& daglig industri: Electroplated hjul og monterede punkter kan bruges til skæring og slibning af alle slags jade, keramik og andet håndværk. Det elektropletterede diamantslibehjul kan bruges til at beskære gummisåler.


Velkommen til at afgive ordrer på de galvaniserede diamantslibningshjul med vores fabrik. Som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina kan vi forsikre dig om, at alle produkter er fremstillet i nøje overensstemmelse med ISO 9001 i Kina. For tilpassede ordrer, bedes du informere os på forhånd.
Hot Tags: galvaniserede diamantslibningshjul, Kina, fabrikanter, fabrik, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like