Slibeskiver til slibning af træværktøj

8 tommer højtydende træ drejeværktøj slibeskive Der er mange typer værktøjsmaterialer. De fælles materialer er hovedsageligt opdelt i fire kategorier: værktøjsstål (herunder kulstofværktøjsstål, legeringsværktøjsstål, højhastighedstål), hårdmetal, keramikværktøj og superhard værktøj ...

Produktdetaljer

Træbearbejdningsværktøj bruges til at skære træ- eller trækompositter, der adskiller sig fra metalmaterialer. Dens hårdhed er meget sværere end metal. Træbearbejdningsværktøjer bør opretholdes skarpe skæreeffekter over lange perioder under højhastighedstog og kugleleje skæreforhold. Træbearbejdningsmaterialer skal også have den nødvendige hårdhed og slidstyrke, tilstrækkelig styrke og sejhed og visse bearbejdeligheder (såsom svejsning, varmebehandling, skæring og slibning). På nuværende tidspunkt er materialerne i træbearbejdningsværktøjer kulstofværktøjsstål (karbonstål), legeringsværktøjsstål (stål, højhastighedstål, hård legering, wolfram osv.
Specifikation

Regelmæssig diameter: 6 tommer, 7 tommer, 8 tommer

3

Hvorfor er CBN slibeskiver?

1, høj temperatur modstand, god termisk stabilitet

Kubisk bornitrid kan modstå høje temperaturer på 1250-1350 grader Celsius, hvilket er højere end diamanterne på 800 grader Celsius. Ved slibning og skærejernsmaterialer vil der ikke være noget stødende fænomen. Til slibning af hærdet stål, høje metadiummaterialer med høj hastighed, aluminium højhastighedstål, der er følsomme over for slibetemperaturer, er CBN-hjul de mest ideelle værktøjer.

2, stærk kemisk inerti

Kubisk bornitrid er ikke let at reagere med jerngruppeelementer, så det er egnet til slibning af materialer, som højhastighedstål, værktøjsstål, støbejern, højlegeret hærdet stål, kromstål, nikkellegering, pulvermetallurgisk stål og høj temperatur legering.

3, god termisk ledningsevne

CBN's termiske ledningsevne kan nå 10 til 100 gange det af korundsslibeskive, så slibevarmen kan hurtigt eksporteres og reducere det forarbejdede emne. Det er meget velegnet til slibning af materialer med lav varmeledningsevne, såsom forskellige sprøjtning (svejsning) materialer: nikkel base, jern base; slidfaste støbejernsmaterialer: Vanadium-Titan støbejern, højt fosfor støbejern, kølet støbejern; titanlegeringer mv


Moden teknologi, masseproduktion

Aluminium base

aluminium

Stålbasis

stål

Ofte stillede spørgsmål

1. Hvad er hjulbeklædning?

Til forskel fra harpiksbinding, forglasset binding og metalbinding slibeskiver er elektropletteret cbn slibeskive ikke nødvendigt at påklæbe. Det er kun overtrukket et lag af CBN slibemiddel på hjulet, der er heller ikke brug for kølevæske, når du arbejder.

2. Hvad er den normale størrelse på cbn-hjul til woodturners?

For de fleste af cbn slibeskiver er 8 tommer 5 8 arbor slibeskive det mest populære, den kan også være 1/2 og 3/4 tommer eller tilpasset. Vi laver også 6 tommer slibeskive 1 2 tommer arbor og 7 slibeskive 5 8 arbor.

3. Sådan skærpe man drejebænkværktøjerne i hånden?

Ved skærning presses skærekanten af drejeværktøjer forsigtigt mod sliphjulets endeflade. Og så skal skæreværktøjerne bevæges langsomt til venstre og højre, så slibeskiven bærer jævnt og skærens kant er lige og glat.


Undersøgelse