info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688

CBN Slibehjul til slibning af træspændingsværktøjer

CBN-slibehjul til slibning af trækværktøj CBN (kubisk bornitrid) -slibehjul har fordele ved slibning af træværktøj. Det er det nyeste must-have-sæt. I modsætning til traditionelle hjul kræver de ikke bandage for at rense dem og ægte dem, så lav mindre støv, og de slides ikke ned til en mindre diameter. Det siges, at de er meget langvarige. Dette betyder, at enhver jigs, der bruges sammen, aldrig behøver at justeres efter den første opsætning. De har et tyndt lag korn på et tungt stål- eller aluminiumshjul. De fås med meget fint korn og giver en fremragende skarp kant på værktøjerne. De er velegnede til højhastighedsstål og hærdet kulstofstål, men uhærdet stål kan tilstoppe dem.

Beskrivelse

CBN-slibehjul til slibning af træværktøj


CBN (kubisk bornitrid) slibehjul har fordele ved slibning af træværktøj. Det er det nyeste must-have-sæt. I modsætning til traditionelle hjul kræver de ikke bandage for at rense dem og ægte dem, så lav mindre støv, og de slides ikke ned til en mindre diameter. Det siges, at de er meget langvarige. Dette betyder, at enhver jigs, der bruges sammen, aldrig behøver at justeres efter den første opsætning. De har et tyndt lag korn på et tungt stål- eller aluminiumshjul. De fås med meget fint korn og giver en fremragende skarp kant på værktøjerne. De er velegnede til højhastighedsstål og hærdet kulstofstål, men uhærdet stål kan tilstoppe dem.

CBN grinding wheel for sharpening woodturning tools 5

Funktioner:

· Serie II-hjul er lavet af en aluminiumskerne, der er lettere i vægt end stål og vil køre glattere på alle slibemaskiner

· Ideel til slibning af træværktøj (kun High Speed Steel)

· Designet til brug med bænketype slibemaskiner; 1800 RPM (foretrukket) eller 3600 RPM

· Hjuldiameter ændres ikke over tid; CBN-materiale er på hjulets flade og sider (1/4 ")

· Balanceret i fremstillingsprocessen og har aldrig brug for "Truing" eller "Dressing"

· Fås i groft og fint korn

· De kan få en billig kværn til at fungere næsten såvel som en industriel kværne

CBN grinding wheel for sharpening woodturning tools 6

En af fordelene ved CBN-hjul er, at du kan skærpe dig uden kravet om kølevæske, da hjulene ikke overophedes eller brænder værktøjerne. Disse hjul giver fremragende fjernelse af stål, mens de også leverer en skarp kant og glat finish med meget lidt indsats. CBN-hjul har lang levetid på grund af deres langsomme slid og som sådan behøver de aldrig
skal rettes op. Disse hjul kan monteres på en 3000 rpm eller 1500 o / min bænksliber.


Velkommen til at afgive ordrer på cbn slibehjulet til slibning af træværktøj med vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina kan vi forsikre dig om, at alle produkter er fremstillet i nøje overensstemmelse med ISO9001 i Kina. For tilpassede ordrer, bedes du informere os på forhånd.
Hot Tags: cbn slibehjul til slibning af træværktøj, Kina, fabrikanter, fabrik, tilpasset, fremstillet i Kina

Send forespørgsel