info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688

8x1x5/8 Elektrobelagt slibehjul

8x1x5/8 elektrobelagt slibehjul anvendes i vid udstrækning til slibning af træredskaber. JR selskab gør en masse 8 tommer elecgtroplated CBN slibehjul til vores kunder.

Beskrivelse


8x1x5/8 elektrobelagt slibehjul anvendes i vid udstrækning til slibning af træredskaber. CBN slibemiddel er et superhårdt materiale, at hårdheden er kun overgået af diamanten, det normalt fungerer bedst på stål emnet, når hårdheden er større end 48HRC. JR selskab gør en masse 8 tommer CBN slibehjul for vores kunder.


1-2.jpg

Produktnavn: elektrobelagt CBN slibehjul

slibende: CBN

diameter: 8 tommer, også kan tilpasses

arbor: 5/8inch, også kan være 1/2inch, 3/4inch etc

tykkelse: 1inch, også 1 1/2 tommer og 2inch

Anvendelse: skarphed skærende værktøjer, som hærdet stål, HSS osv.
Funktioner:


1, høj temperatur, termisk stabilitet

Kubiske bor kan modstå høje temperaturer på 1250-1350 °C, og er højere end diamanten. Til slibning og skæring af jernmaterialer vil der ikke være noget klæbrigt fænomen.

2, stærk chemic inerti

Cubic bor nitride er ikke let at kemisk reagere med jern gruppeelementer, så det er egnet; til slibning forskellige high-speed stål, værktøj stål, dør stål, højlegeret hærdet stål, krom stål, nikkellegeringer osv. Slibning af materialer med lav varmeledningsevne er meget velegnet.

3, god varmeledningsevne

CBN varmeledningsevne kan nå flere gange eller hundrede gange af korund slibehjul, så det hurtigt kan udlede slibning varme og reducere den termiske deformation af emnet.


包装.jpg


Virksomhedsoplysninger:

谷歌详情(1).jpgHot Tags: 8x1x5/8 elektroplated slibehjul, Kina, producenter, fabrik, tilpasset, lavet i Kina

Send forespørgsel