info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688

6 CBN hjulet Precision CBN Form hjulet producent

CBN form hjul til slibning turbineblade og andre motorkomponenter. Galvaniseret CBN hjul og værktøjer er det bedste valg for tæt tolerance form slibning applikationer, der kræver hurtig fjernelse i nikkellegeringer, kobolt-legeringer og andre hårde materialeaftagning applikationer. De er...

Beskrivelse

6 cbn hjulet præcision CBN Form hjul


Precesion cbn hjul er en høj præcision danner og trimning værktøj med høj effektivitet og stabil præcision. Det er egnet til fremstilling af store mængder kompleks overflade arbejdsemner.

Galvaniseret CBN hjul og værktøjer er det bedste valg for tæt tolerance form slibning applikationer, der kræver hurtig fjernelse i nikkellegeringer, kobolt-legeringer og andre hårde materialeaftagning applikationer.

De er friere skære resulterer i højere materialeaftagning satser, mindre strøm, der kræves og nedsat termisk skade til workpeice.

未标题-1.jpg

Anvendelse: 6 tommer præcision hjul er til slibning turbineblade og andre motorkomponenter.

Funktionsprincip af cbn precesion hjul er at installere på enheden dressing af slibning maskine, det bruges til at trimme den almindelige forglasset slibeskiven eller CBN slibeskiven. Og slibning hjulet danner den form, vi har brug for, og derefter slibning af emner. Dele overfladen vil fik contour form, præcision og størrelse af slibning hjulet.

 

Galvaniseret precesion cbn hjulet har ære at være stand til at blive strippet, istandsat og replated giver endnu større besparelser.

Vi leverer OEM service, kan gøre precesion hjul efter kundernes krav og tegninger.


Når du sender undersøgelsen, bedes du informere os følgende:

Diameter(mm)
Hul size(mm)

Tykkelse(mm)

Grus størrelse

Brug

Mængder


Vores produktionslinje:

电镀流程.jpg


谷歌详情(1).jpg

Hot Tags: 6 CBN hjulet præcision CBN form hjulet producent, Kina, producenterne, fabrikken, tilpasset, fremstillet i Kina

Send forespørgsel