info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Galvaniseret CBN hjul

Galvaniseret CBN hjul

Galvaniseret CBN slibning hjulet til HSS-værktøjer specifikation: funktioner: Electropalted CBN slibesten kan anvendes i mange industrier, sten polering, glas polering, træbearbejdning værktøj skarphed, HSS værktøj skarphed, hårdmetal værktøj skarphed. Det kan bruges på bench grinders med to...

Beskrivelse

Funktioner:

Electropalted CBN hjul kan anvendes i mange industrier, sten polering, glas polering, træbearbejdning værktøj skarphed, HSS værktøj skarphed, hårdmetal værktøj skarphed. Det kan bruges på bench grinders med to forskellige grus størrelser, en er fint normalt 180 gryn, den anden er 80 gryn for ru. Både CBN hjul og diamant hjul er alle tilgængelige her.


   


Specifikation:

Produktnavn

Galvaniseret CBN hjul
SlibendeCBN
GrundmaterialetStål (For tunge maskine)
Grus80#, 180# eller gøre efter krav
StørrelseD 6"* H 1" * W 1,5"
Nettovægt1,6 kg
Pakke1pc/boks

Detaljer:

细节.jpg

 Størrelse: D 6"* H 1" * W 1,5"

Base: stål

Slibende: CBN

Grus: 80#, 180#

Pris: US$ 54

Anvendelse: HSS-værktøjer slibning

   

Pakke:

package1.jpg

skum + fly box, bedre at beskytte hjulene.


CBN slibende:

CBN har zink-blende krystalstruktur svarende til diamant, hårdhed er lidt under diamant. CBN har teknologiske og økonomiske fordele sammenlignet med diamant. Hårdheden af CBN arbejde stykker er så lav som 50 HRC, men ikke skør.


Galvaniseret hjul er baseret på nikkel belægning på en understøttende metal eller aluminium krop. Skæring og slibning af galvaniseret obligationer er hurtige men ikke holdbart. Omkostningerne er lavere og figuren er ikke begrænset, galvaniseret hjul er meget udbredt i silicium, halvledermaterialer, glas, keramik og så videre.


JR fabrik:

JR company er med over 20 års erfaring i at gøre galvaniseret hjul, harpiks bond hjul, forglasset bond hjul, metal bond hjul. Vores virksomhed har været involveret i mange lande, USA, Frankrig, Tyskland, England, Polen, Argentina og så videre.

JR Team.jpg


Hot Tags: Galvaniseret CBN hjul, Kina, fabrikanter, fabrikken, tilpasset, fremstillet i Kina

Send forespørgsel