Bænksliber Slibende hjul

Beskrivelse: Slibehjul til bænkslibere bruges i vid udstrækning til metalfjerning, afgratning, skarphed, formning og polering. Elektroplaterede CBN- eller diamanthjul produceret af jr diamantværktøjer er tilgængelige til at passe til mange størrelser og specifikationer af bænkemaskiner. Især vores CBN-hjul er ...

Produktdetaljer

Beskrivelse:


Slibehjul til bænksliber anvendes vidt brugt til metalfjernelse, afgratning, skarphed, formning og polering. Elektroplaterede CBN- eller diamanthjul produceret af jr diamantværktøjer er tilgængelige til at passe til mange størrelser og specifikationer af bænkemaskiner. Især vores CBN-hjul er meget populært hos træværkshobby til at slibre træbearbejdningsværktøjer i EU og USA, og diamanthjul er godt modtaget af smykkemandværker i Sydamerika. Faktisk , de kan bruges i forskellige processer og med forskellige materialer fra let afgratning og efterbehandling til kraftig slibning.


bench grinder abrasive wheels


Funktioner:


1. Økonomisk.

2. præcision.

3. Effektiv.

4. Godt resultat.

5. Intet brændende problem.


Parameter:


Tilgængelige størrelser:


D T H x R
6inch 1 1 / 2inch 1 / 2inch, 5 / 8inch, 3 / 4inch 1/4 tommer 1 / 4inch
7inch 1 1/4 tommer 5 / 8inch 1/4 tommer 1/4 tommer
8inch 1 1/2 tommer 1 / 2inch, 5 / 8inch, 3 / 4inch 1/4 tommer 1/4 tommer


Tilgængelig korn: 60, 80, 220, 350, 600.800.100.


Kundens sag:




HTB5



Velkommen til at afgive ordrer på bænksliperen slibehjul med vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina kan vi forsikre dig om, at alle produkter er lavet i nøje overensstemmelse med ISO9001 i Kina. For tilpassede ordrer, bedes du informere os på forhånd.
Undersøgelse