8x1x5 / 8 Elektroplader

8x1x5 / 8 galvaniseret slibeskive JR-firmaet producerer en masse 8 tommer cbn slibeskive til vores kunder. Siden CBN slibemiddel er et superhårdt materiale, at hårdheden kun er den anden til diamanten. Det fungerer normalt bedst, når arbejdsstykkets hårdhed er større end 48HRC. Således CBN slibeskiver ...

Produktdetaljer


JR firmaet producerer en masse 8 tommer cbn slibeskive til vores kunder. Siden CBN slibemiddel er et superhårdt materiale, at hårdheden kun er den anden til diamanten. Det fungerer normalt bedst, når arbejdsstykkets hårdhed er større end 48HRC. Således er CBN slibeskiver meget udbredt i skæreværktøjsindustrien.


1-2.jpgProduktnavn: galvaniseret CBN slibeskive

slibemiddel: CBN

diameter: 8 tommer, kan også tilpasses

arbor: 5 / 8inch, kan også være 1 / 2inch, 3 / 4inch osv

tykkelse: 1 tommer, også 1 1/2 tommer og 2 tommer

Anvendelse: Skærende skæringsværktøjer, som hærdet stål, HSS osv
Karakteristisk for CBN slibeskive

1, høj temperatur, termisk stabilitet

Kubisk bornitrid kan modstå høje temperaturer på 1250-1350 ℃, og er højere end diamanten. Til slibning og skærejernsmaterialer vil der ikke være noget klæbrig fænomen.

2, stærk kemisk inerti

Kubisk bornitrid er ikke let at reagere kemisk med jerngruppeelementer, så det er velegnet til slibning af forskellige højhastighedstål, værktøjsstål, støbejern, højlegerede hærdet stål, kromstål, nikkellegeringer mv. Slibning af materialer med lav varmeledningsevne er meget velegnet.

3, god termisk ledningsevne

CBN varmeledningsevne kan nå flere gange eller hundrede gange med korund slibeskive, så det hurtigt kan udlede slibevarmen og reducere termisk deformation af emnet.


包装 .jpgPakke: Der er skum i kassen for at beskytte hjulet, æsken er lavet af hårdt materiale. Det er meget sikkert, også kan tilpasses hvis stor mængde.


Virksomhedsoplysninger

谷 歌 详情 (1) .jpgUndersøgelse