info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
6 tommer elektroplast CBN slibeskive

6 tommer elektroplast CBN slibeskive

6 tommer galvaniseret CBN hjul er meget udbredt i træbinding industrien, det er meget udbredt til skarphed højhastighedstog, stål drejeværktøjer, træbearbejdning værktøjer.

Beskrivelse

6-tommers galvaniseret CBN-hjul anvendes i vid udstrækning i trækindustrien, fordi i det galvaniserede slibeskive er arbejdslaget tæt monteret i slibemidlerne og fuldt ud kontaktet med basen. Slibeskiven har den største holdkraft. Det er tilladt at plettere produkter til at anvende høje koncentrationer på grund af de stærke bindingsegenskaber. Det vil ikke føre til, at diamant falder ud tidligt.

Størrelse:

D T H x R CBN grit
6inch 1inch 1 / 2inch 1 / 4inch
1 / 4inch 60 #, 80 #, 180 #, 220 #, 350 #, 600 #, 800 #, 1200 #
Anden størrelse og CBN-grit kan tilpasses pr. Kundernes krav.


CBN-hjulene anvendes i vid udstrækning til skærpning af højhastighedstog, stålværktøj, træbearbejdningsværktøjer.

Fordel:

  1. Light-weight.For kroppen, brug aluminium som materialet, det vil blive reduceret vægten.

  2. Modent elektropletteret teknologi. Vi har produktion erfaring i over 12 år.

  3. CBN-partikler forbliver skarpe, vil ikke nedbrydes ved skarphed og lade dig bruge traditionelt slibemiddel til at skarpe dine drejeværktøjer.


未 标题 -1.jpg

Pakke (kasser af hårdt materiale):

packing.jpg


Om virksomheden:

JR.jpg


JR Diamond Tools Co., Ltd. blev grundlagt i 2005 og blev kendt som Henan Runfa Superhard Materials Factory etableret i 1992. Med mere end 20 års forskning og udvikling på super hårde materialer er det udviklet til en af de førende virksomheder af super hård materiale industri i Kina. Af vores stærke F & U-hold, strenge kvalitetsstyringssystemer, stærke indenlandske og udenlandske salgsnetværk, har vores produkter dækket sten, keramik, glas, ædelsten, diamant, hårdmetal og konstant udvidet til de fotoelektriske højteknologiske felter som bilkomponenter , præcisions mekaniske dele, elektronisk og optisk glas.

JR-firmaet har ISO-certificering fra TUV NORD CERT GmbH.'Elaborate håndværk, fast trosbaseret 'er vores forretningsfilosofi, vi vil fortsat skabe ny værdi for dig ved hjælp af vores fremragende produkter og perfekte serviceydelser.

Hot Tags: 6 tommer galvaniseret cbn slibeskive, Kina, fabrikanter, fabrik, tilpasset, lavet i Kina

Send forespørgsel